Archive for the 'Projekte te ardhshme' Category

Projekt : Rehabilitim i tualeteve te shkollës 9 vjecare “ 7 Deshmorët “ Ninësh , Mallakastër

Posted on December 22nd, 2015 · Posted in Projekte te ardhshme

Emri i OJF : Shoqata Vullnetare për Zhvillim dhe Solidaritet (SHVZHS) Adresa : Rr. Durrësit, pranë Gjimnazit Qemal Stafa,P.240/1 , Tiranë Albania Kohëzgjatja : 1 Muaj (Janar) Vendi : Shkolla.. read more

logo-shvzhs

Se shpejti del online faqja e internetit te SHVZHS

Posted on January 8th, 2015 · Posted in Lajme, Projekte aktuale, Projekte te ardhshme

Se shpejti del online faqja e internetit te SHVZHS