Archive for the 'Projekte aktuale' Category

4

Shkolla 9 vjecare 7 Dëshmorët Ninsh

Posted on December 10th, 2016 · Posted in Lajme, Projekte aktuale

Në kuadër të bashkëpunimit me Ambasadën e Republikës Federale të Gjermanisë Tiranë , kemi mundësuar Rehabilitimin e ambjenteve të Shkollës 9 vjeçare “ 7 Dëshmorët “ Ninsh , Mallakaster … read more

12241419_1079711162039420_1572845132499932585_n

Shkolla dhe këndet sportive.

Posted on December 22nd, 2015 · Posted in Projekte aktuale

Emri i OJF : Shoqata Vullnetare për Zhvillim dhe Solidaritet (SHVZHS) Adresa : Rr. Durrësit, pranë Gjimnazit Qemal Stafa,P.240/1 , Tiranë Albania Kohezgjatja : 1 Muaj Vendi : Shkolla 9.. read more

3

Studim i Integruar mbi Situatën e Sigurisë Zona naftë-mbajtëse Ballsh-Patos-Marinëz

Posted on March 3rd, 2015 · Posted in Projekte aktuale

Qëllimet afatgjata të projektit1-Të kontribuojmë në një zhvillim të qëndrueshëm të komuniteteve që jetojnë në brendësi të zonave naftë dhe gaz mbajtëse. Numri i komuniteteve të cilat do të jenë.. read more

logo-shvzhs

Se shpejti del online faqja e internetit te SHVZHS

Posted on January 8th, 2015 · Posted in Lajme, Projekte aktuale, Projekte te ardhshme

Se shpejti del online faqja e internetit te SHVZHS