Archive for the 'Lajme' Category

REKLAMA

Broshura e Konferences Prezantuese Studimore

Posted on February 11th, 2015 · Posted in Lajme
Picture 308

Takimi i radhës per mbarëvajtjen e Konferencës Prezantuese Studimore, “Studim i Integruar mbi Situatën e Sigurisë, zona naftë-mbajtëse Ballsh-Patos-Marinëz” .

Posted on February 10th, 2015 · Posted in Lajme
Picture 133

Takimi i radhës per mbarëvajtjen e Konferencës Prezantuese Studimore, “Studim i Integruar mbi Situatën e Sigurisë, zona naftë-mbajtëse Ballsh-Patos-Marinëz” .

Posted on February 4th, 2015 · Posted in Lajme
10917905_916172971726574_2502106962496645544_n

Takimi i radhës per mbarëvajtjen e Konferencës Prezantuese Studimore

Posted on January 17th, 2015 · Posted in Lajme

Takimi i radhës per mbarëvajtjen e Konferencës Prezantuese Studimore, “Studim i Integruar mbi Situatën e Sigurisë, zona naftë-mbajtëse Ballsh-Patos-Marinëz” . Date 17.01.2015

REKLAMA

Konferenca Prezantuese Studimore

Posted on January 12th, 2015 · Posted in Lajme

Shoqata Vullnetare për Zhvillim dhe Solidaritet nënshkruan Memorandumin e Bashkëpunimit me Shkollën e Lartë Universitare Jopublike “WISDOM UNIVERSITY”, në kuadër të Konferencës Prezantuese Studimore për projektin, “Studimi i Integruar mbi.. read more

10931272_10203136819052470_3320836272009727733_n

Takimi i radhës per mbarëvajtjen e Konferencës Prezantuese Studimore

Posted on January 10th, 2015 · Posted in Lajme

Takimi i radhës per mbarëvajtjen e Konferencës Prezantuese Studimore, “Studim i Integruar mbi Situatën e Sigurisë, zona naftë-mbajtëse Ballsh-Patos-Marinëz” . Date 10.01.2015

logo-shvzhs

Se shpejti del online faqja e internetit te SHVZHS

Posted on January 8th, 2015 · Posted in Lajme, Projekte aktuale, Projekte te ardhshme

Se shpejti del online faqja e internetit te SHVZHS