Archive for the 'Lajme' Category

4

Shkolla 9 vjecare 7 Dëshmorët Ninsh

Posted on December 10th, 2016 · Posted in Lajme, Projekte aktuale

Në kuadër të bashkëpunimit me Ambasadën e Republikës Federale të Gjermanisë Tiranë , kemi mundësuar Rehabilitimin e ambjenteve të Shkollës 9 vjeçare “ 7 Dëshmorët “ Ninsh , Mallakaster … read more

3

Memorandum Bashkepunimi Bashkia Patos

Posted on December 26th, 2015 · Posted in Lajme

Në vijim të Studimit të Integruar mbi Situatën e Sigurisë në Zonat naftë-mbajtëse Ballsh-Patos-Marinëz ‘’ Shoqata Vullnetare për Zhvillim dhe Solidaritet ‘’përfaqësuar nga Kryetari i saj Z. Aleksandër Aliaj dhe.. read more

12376041_1098396416837561_6849860788725553160_n

Memorandum Bashkëpunimi me Bashkine Mallakaster

Posted on December 26th, 2015 · Posted in Lajme

Në vijim të Studimit të Integruar mbi Situatën e Sigurisë në Zonat naftë-mbajtëse Ballsh-Patos-Marinëz ‘’Shoqata Vullnetare për Zhvillim dhe Solidaritet ‘’përfaqësuar nga Kryetari i saj Z. Aleksander Aliaj dhe Bashkia.. read more

12241419_1079711162039420_1572845132499932585_n

Shkolla dhe këndet sportive.

Posted on December 22nd, 2015 · Posted in Projekte aktuale

Emri i OJF : Shoqata Vullnetare për Zhvillim dhe Solidaritet (SHVZHS) Adresa : Rr. Durrësit, pranë Gjimnazit Qemal Stafa,P.240/1 , Tiranë Albania Kohezgjatja : 1 Muaj Vendi : Shkolla 9.. read more

3

Studim i Integruar mbi Situatën e Sigurisë Zona naftë-mbajtëse Ballsh-Patos-Marinëz

Posted on March 3rd, 2015 · Posted in Projekte aktuale

Qëllimet afatgjata të projektit1-Të kontribuojmë në një zhvillim të qëndrueshëm të komuniteteve që jetojnë në brendësi të zonave naftë dhe gaz mbajtëse. Numri i komuniteteve të cilat do të jenë.. read more

projekte

Aktiviteti me femije i zhvilluar nga SHVZHS

Posted on February 24th, 2015 · Posted in Lajme

AKTIVITET ME FEMIJE  

Untitled

OJQ-të dhe influenca e tyre te çështjet mjedisore e zhvilluese kombëtare

Posted on February 22nd, 2015 · Posted in Lajme

Kohët e fundit roli i OJQ-ve dhe debatet në lidhje me ndikimin e tyre në politikë kanë qenë shpesh në qendër të vëmendjes. Sfida për evidentimin e influencës së tyre.. read more

1

Artikull i Balkanweb për “Studimin e zonës naftëmbajtëse Ballsh-Patos-Marinëz”

Posted on February 20th, 2015 · Posted in Lajme

http://www.balkanweb.com/site/studim-per-zonen-naftembajtese-ne-ballsh-patos-marinez/

1423915265patos-marinza_oilfield_large

Artikull i Top Channel mbi studimin e SHVZHS

Posted on February 14th, 2015 · Posted in Lajme
clip_image002

Fjala e hapjes nga Kryetari i SHVZHS z.Aleksandër ALIAJ

Posted on February 13th, 2015 · Posted in Lajme

Fjala e Hapjes nga Aleksandër ALIAJ Përshëndetje te gjithëve ! Të nderuar Deputete ! Të nderuar Perfaqesues te pushtetit ekzekutiv! Të nderuar Akademikë ! Te nderuar përfaqësues të Pushtetit Vendor.. read more