Voluntary Solidarity Development Association

The creation and promotion of development projects for underdeveloped areas.

 

Veprimtarite

Activity

projekte

Projects

nisma dhe fushata

Campaigns

Association Subject

“Voluntary Association for Development and Solidarity” is a nonprofit organization created in the 26 September 2013
The organization is an initiative focused on promoting development projects for all target groups and vulnerable areas. Focused to lobby, advocate and act on all categories in need as may be persons with disabilities (PWDs), families in need, communities (that Roma and Egyptian) and all classes and individuals seeking to right their heard.

Our team and every member of staff is directed towards the protection of the rights of any individuals or groups whose rights have been violated fundamental civil.
“Voluntary Association for Development and Solidarity” It totally serves the community to improve the quality of life, social integration and awareness to all groups in need

 

 

Lajme dhe te reja

Lajmet me te fundit dhe te rejat nga Shoqata jone

Shkolla 9 vjecare 7 Dëshmorët Ninsh

12/10/2016

Në kuadër të bashkëpunimit me Ambasadën e Republikës Federale të Gjermanisë Tiranë , kemi mundësuar Rehabilitimin e ambjenteve të Shkollës 9 vjeçare “ 7 Dëshmorët “ Ninsh , Mallakaster … read more

Memorandum Bashkepunimi Bashkia Patos

12/26/2015

Në vijim të Studimit të Integruar mbi Situatën e Sigurisë në Zonat naftë-mbajtëse Ballsh-Patos-Marinëz ‘’ Shoqata Vullnetare për Zhvillim dhe Solidaritet ‘’përfaqësuar nga Kryetari i saj Z. Aleksandër Aliaj dhe.. read more

Memorandum Bashkëpunimi me Bashkine Mallakaster

12/26/2015

Në vijim të Studimit të Integruar mbi Situatën e Sigurisë në Zonat naftë-mbajtëse Ballsh-Patos-Marinëz ‘’Shoqata Vullnetare për Zhvillim dhe Solidaritet ‘’përfaqësuar nga Kryetari i saj Z. Aleksander Aliaj dhe Bashkia.. read more